6. ročník športovej udalosti Beh Pezinkom 2017

11.09.2017

Ako je už po niekoľký rok tradíciou, akcia Beh Pezinkom má za cieľ nielen povzbudiť športového ducha, ale aj poukázať na krásy mesta Pezinok. Vďaka minuloročným pozitívnym ohlasom sa  udalosť Beh Pezinkom bude konať aj tento rok, čo priláka množstvo ľudí, a o zábavu bude rozhodne postarané.

Kedy sa koná Beh Pezinkom?

Táto akcia sa koná už 16. 9. 2017 v Pezinku, rozhodne ju teda nepremeškajte! Pre viac informácií navštívte oficiálnu stránku Beh Pezinkom, kde sa dočítate všetky potrebné informácie. Nezabudnite sa však včas registrovať. Je to úplne jednoduché, stačí vyplniť online registračný formulár.

Koľko ľudí sa zúčastní? Bude nás tam „dosť“?

S týmto problémom si rozhodne hlavu lámať nemusíte. Aktuálna štartovacia listina uvádza niekoľko stoviek vášnivých bežcov, či podporovateľov tejto skvelej udalosti. Navyše nemusíte ísť vôbec bežať „sám za seba“, zburcujte napríklad kolegov z práce a prihláste sa pod spoločný tím.

Trasa pre bežcov

Okrem behu prekrásnym Pezinkom táto udalosť ponúka aj čarokrásnu prírodu. Zabehnúť si tak môžete nielen prekrásnym mestom, ale aj popri Vinohradníckom dome Pavelka, či popri jazierku.

Ubytovanie pre účastníkov pezinského behu

Organizátori dohodli spoluprácu s Hotelom Tilia v Pezinku. Samozrejmosťou je špeciálna cena pre všetkých účastníkov tohto behu.